Slide ПУСТИТЕ ТИЗЕР ОПКОЉЕНИ ПРВИ ДУГОМЕТРАЖНИ ИГРАНИ ФИЛМ МИЛОСЛАВА САМАРЏИЋА И ПРОДУКЦИЈЕ "ПОГЛЕДИ" ПРВИ ДУГОМЕТРАЖНИ ИГРАНИ ФИЛМ
МИЛОСЛАВА САМАРЏИЋА И ПРОДУКЦИЈЕ "ПОГЛЕДИ"
ДОНИРАЈТЕ ПУСТИТЕ ТИЗЕР
СИНОПСИС

РАДЊА ФИЛМА

Србија, јесен 1942. године. Бројне есесовске јединице претресају терен у потрази за четницима. Четници примењују герилску тактику: Растурају се у мање формације и одлазе дубље у планине. Међутим, уз помоћ једног издајника, одред од 200 есесоваца сазнаје где се налази поручник Никола Калабић, командант Горске краљеве гарде, са још тројицом четника. Креће потера и четници су опкољени.
Калабићев четник који је пратио издајника трчи у покушају да доведе појачање, а други четник креће за Немцима, покушавајући да помогне Калабићу.
Недићева Специјална полиција одводи део Калабићеве породице у логор, док им његов дванаестогодишњи син, као и супруга, беже.
Немци позивају Калабића на предају, обећавајући војнички третман у заробљеништву, али, он зна да су његовог оца, потпуковника Милана Калабића, недавно свирепо мучили и убили.
Да ли ће појачање Калабићу стићи на време? Да ли постоји излаз када 200 војника опколе њих четворицу? Како сачувати присебност у таквој ситуацији?

ГЛУМЦИ

Борко Брајовић  •  Саша Станковић  •  Мирослав Хуђец  •  Никола Бијанић  •  Предраг Васовић

СЦЕНАРИО И РЕЖИЈА

Милослав Самарџић

ПРОДУЦЕНТ

Милисав Чумић

ЕКИПА ФИЛМА И ОСТАЛЕ УЛОГЕ

ЕКИПА ФИЛМА И ОСТАЛЕ УЛОГЕ

ИНТЕРВЈУ

са актерима
филма

ИНТЕРВЈУ

СА МИЛОСЛАВОМ
САМАРЏИЋЕМ

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

СА СНИМАЊА ТИЗЕРА

Званични фотограф филма

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА ВАЊЕ ПАНИЋА

ОДБРОЈАВАЊЕ

ДО ПОЧЕТКА СНИМАЊА ФИЛМА

ПОДРЖИТЕ
РЕАЛИЗАЦИЈУ ФИЛМА

Позивамо све наше пријатеље да донирају како бисмо заједно направили први прави четнички играни филм.

Fotografija Nikola Kalabic

КО ЈЕ БИО
НИКОЛА КАЛАБИЋ?

Никола је од првих дана сматран једним од најбољих опе­ративних официра. У извештају влади у Лондону од 27. јуна 1942. године, у коме говори о организацији Врховне команде, Дража убраја Ка­лабића ме­ђу неколицину својих најближих сарадника.

ПРИЈАТЕЉИ ФИЛМА

Pelicula

A modern theme for the film industry & video production